REKRYTOINTI

Haemme uusia osaajia joukkoomme

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti osaavia ja innokkaita alakatto- ja väliseinäalan ammattilaisia liittymään joukkoomme. Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä.

Palkkaamme lisää asentajia kaikkiin toimipisteisiimme! Lisätietoa kohdassa Asentaja.

Rakennus Kankainen työnantajana

Arvomme – asiakaslähtöisyys, ammattitaito ja laatu, kestävä kehitys ja ajanmukaisuus – antavat toiminnallemme vankan pohjan. Haluamme olla edelläkävijöitä niin ympäristövastuullisessa liiketoiminnassa kuin työturvallisuudessa ja laadussa. Turvallinen ja terveellinen työympäristö ovat meille erittäin tärkeitä. Työperäisten tapaturmien ja henkilövahinkojen osalta tähtäämme nollatasoon.

Vakavaraisen ja kehittyvän yrityksen takana on aina reipas ja motivoitunut henkilökunta, siksi panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin.

Meillä on työterveyshuolto.

Opiskelija

Haetko alakatto- ja väliseinäasentajan harjoittelupaikkaa tai kesätöitä?

Tarjoamme vuosittain harjoittelumahdollisuuden ja/tai kesätöitä ahkerille nuorille, niin toimistossa kun työmaalla. Huomattavan suuri osa harjoittelijoistamme on jäänyt meille töihin opiskelun päätyttyä. Asentajan työ on itsenäistä, pääsääntöisesti urakkatyötä, omiin ansioihin pystyy vaikuttamaan reippaalla ja ammattitaitoisella tekemisellä.

Alakattojen ja järjestelmäseinien asennus on vaativaa erikoistyötä, johon ei ole valmista koulutusta. Säännöllisellä koulutuksella pidämme yllä ammattitaitoamme ja erikoisosaamistamme jatkuvasti kehittyvällä alalla.

Jos ala kiinnostaa, otathan yhteyttä.

Asentaja

Palkkaamme lisää asentajia!

Alakattojen asennus on vaativaa erikoistyötä, johon ei ole valmista koulutusta. Säännöllisellä koulutuksella pidämme yllä ammattitaitoamme ja erikoisosaamistamme jatkuvasti kehittyvällä alalla.

Työ on itsenäistä ja pääsääntöisesti urakkatyötä, omiin ansioihin pystyy vaikuttamaan reippaalla ja ammattitaitoisella tekemisellä.

Noudatamme Rakennusalan TES ja työehtosopimusta
Rakennusalan palkkaluokat 1-6 taulukko

Odotamme sinulta:
– Rakennus- tai puusepänalan koulutusta
– Intoa oppia uutta, plussana aiempi kokemus rakennusalalta
– Hyvää yhteistyökykyä tilaajan ja oman työporukan kanssa
– Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

Tarjoamme sinulle:
– Vanhan ja luotettavan yrityksen kokemuksen ja ammattitaidon
– Itsenäisen työn, tekemällä pääset hyviin ansioihin
– Pääsääntöisesti urakkatyötä ja mahdollisuuksia matkatöihin
– Liikuntasetelit ja hierontakäynnit
Asentajamme ovat alansa huippuosaajia, arvostamme heidän lujaa ammattitaitoa, tunnollisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta. Jos tahdot liittyä joukkoomme, otathan yhteyttä meihin/työjohtajaan.

Työnjohto / toimisto

Jos olet kiinnostunut työnjohto- tai toimistotehtävistä, ota yhteyttä!